Kauppa


Hoitolassa myynnissä Jovelyn luomu tuotteita! Tervetuloa tutustumaan!
Puhdas ja luonnollinen — ei lisäaineita, ei eläinkokeita — KÄSINTEHTY!
Jovely on uudehko aluevaltaus Suomessa. Merkin tuotteet ovat Virossa käsintehtyä luonnonkosmetikkaa. Luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti tuotteet ovat vähintään 95% luonnollisia. Suurin osa on kuitenkin 100% luonnollisia ja tuotesisällöistä vähintään 10% on luomua. Pakkaukset ovat kierrätyslasia ja -muovia.

Käsintehdyt saippuat

Käsintehdyt saippuat

Kaikki Jovelyn saippuat ovat 100% luonnontuotteita. Saippuat ovat valmistettu käsityönä kasviöljyistä eivätkä sisällä turhia täyteaineita eikä mitään kemiallisia ainesosia.

Vartalonkuorinnat

Vartalonkuorinnat

Vartalonkuorinta on tärkeä osa ihonhoitoa. Kuorinta edesauttaa ihosolujen uusiutumista, aktivoi verenkiertoa sekä saa ihon näyttämään kauniilta ja terveeltä. Normaali ja rasvoittuva iho kaipaa kuorintaa noin kaksi kertaa viikossa, herkälle sekä kuivalle iholle riittää kuorinta kerran viikossa. Jovelyn tuotevalikoimassa on sekä suola- että sokeripohjaisia vartalonkuorintavoiteita. Kaikki vartalonkuorintavoiteet sisältävät runsaasti sheapähkinävoita ja manteliöljyä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. 

Vartalovoit

Vartalovoit

Jovelyn valikoimassa on viisi erilaista vartalovoita, jotka ovat puhtaasti luonnollisia ja vedettömiä. Neljä voiteista sisältää ihoa ravitsevaa sheapähkinävoita ja yksi ihoa hoitavaa kaakaovoin ja manteliöljyn sekoitusta. Voita kevyempi Porkkana-Sitruuna vartalovoide kosteuttaa sopivasti ja jättää iholle miellyttävän, raikkaan tuoksun. Löydä sopivin juuri sinulle.

Käsienhoito

Käsienhoito

Käsivoidetta pidetään käsissä muutamia sekuntteja, jonka aikana voiteen annetaan sulaa. Sulaneella voiteella rasvataan kädet ja hoidetaan kynsinauhat. Kaikki käsivoiteet sisältävät sheapähkinävoita, mehiläisvahaa ja manteliöljyä.  Sheapähkinävoi on erinomainen kosteuttaja ja auttaa hoitamaan erittäin kuivaa ihoa. Se sisältää A-, E- ja F-vitamiineja ja rasvahappoja säilyttäen ihon kosteuden ja kiinteyden. Mehiläisvaha pehmentää käsien ihoa ja jättää suojavan kerroksen käsiin. Lisäarvoa antaa kylmäpuristettu makea manteliöljy, joka myös pehmentää ihoa ja auttaa säilyttämään ihon oman kosteuden. Valikoimassa on hunajan-, sitruunan- ja minttusuklaantuoksuiset käsivoiteet. 

VINKKI! Käytä käsivoidetta myös kuiviin kantapäihiin 😉 

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt

Kaikki Jovelin eteeriset öljyt ovat 100% puhtaat ja korkealaatuiset. Niitä sopii käyttää difuuserissa, siivouksessa, pyykkietikassa, öljysekoituksissa ihonhoidossa sekä aromaterapiassa. Meidän öljyt ovat saaneet paljon hyvä palautetta myös terapeuteilta.
Eteerisia öljyjä ei saa käyttää iholla laimentamattomana!